Gebruikte piano’s te koop

Deze originele Hoffmann piano heb ik altijd in onderhoud gehad maar er wordt al lang niet meer op gespeeld en nu mag de piano naar iemand die deze mooie klank waardeert.

Deze piano is nog in de Hoffmann fabriek gebouwd voor de fusie met Bechstein vandaar dat ik het een originele Hoffmann noem want na die fusie werden de piano’s elders gebouwd. De piano moet het niet van het meubel hebben maar van de zeer rijke klank.

Naast een vleugel zou deze Hoffmann geen flater slaan zo goed is deze Hoffmann van toon. Ook is de aanslag licht en regelmatig dmv een renner mechaniek. Hoge duitse kwaliteit die je niet zo vaak tegen komt.

De piano behoort tot het duurdere segment maar mag nu voor 2200 euro van eigenaar wisselen. Bij interesse kunt u mij mailen.

Gebruikte piano te koop;………..Kawai CE-8N Piano

https://www.spanjaardmuziek.nl/occasions/21610-ce-8n-piano-occasion.html

In nieuw staat verkerende Kawai piano. Een van de beste modellen die Kawai gebouwd heeft naar mijn mening.

Occasion piano van het merk Schimmel……te koop bij Spanjaard muziek Alkmaar.

Schimmel Bestaat al sinds 1885 en heeft zijn sporen in de piano industrie wel verdient. Schimmel is een van de weinige pianobouwers die zelf uit een laag piano model een goede klank weet te bewerkstelligen. Deze zeer nette piano kost slechts 750,- euro.

Te koop deze Berdux piano van Duitse makelij. Berdux sinds 1871 mag misschien niet zo bekend zijn als andere Duitse merken maar is een goed kwaliteit piano merk. Ook deze piano mag voor 750,- euro weg. Ideaal om mee te beginnen!

Uitstekende Berdux piano 750 euro.